Kære medlemmer i Roskilde Tri
 
Bestyrelsen glæder sig over endnu en gang at kunne tilbyde et lukket spinning hold til klubbens medlemmer. Klubben har indgået en samarbejdsaftale med SATS så medlemmer af Roskilde TRI kan spinne tirsdag og fredag i SATS' lækre spinninglokale på Ro's Torv.
 
Bestyrelsen har valgt at støtte denne aktivitet økonomisk så medlemmer får noget igen for deres kontigent. En spinningsæson fra oktober til marts med spinning 2 gange om ugen tilbydes til den fordelagtige pris á 250 kr.
 
Tilbudet gælder for medlemmer af Roskilde Tri og der kræves fuldt medlemskab i hele perioden. Første gang der spinnes er tirsdag den 2. oktober. Der spinnes tirsdag kl. 19.15 - 20.45 og fredag kl. 17.30 - 19.00. Om tirsdagen er Christian Rønne instruktør og om fredagen er Mikkel Justesen instruktør. 

Tilbudet gælder medlemmer af Roskilde Tri og man skal være betalende medlem i hele perioden (2. oktober til 29. marts). Tilmelding og betalingen sker via klubbens hjemmeside under menuen Event. Der er 60 pladser. Er man både medlem i Roskilde TRI og SATS skal man ikke betale for spinning. OBS – tilmelding til spinning giver ikke adgang til anden træning i SATS – heller ikke adgang til de øvrige spinning timer i SATS.