Program og info for 2021/22 tilgår snarest 

 

Kære medlemmer i Roskilde Tri

 
Bestyrelsen glæder sig over endnu en gang at kunne tilbyde et lukket spinning/styrketrænings hold til klubbens medlemmer. Klubben har indgået en samarbejdsaftale med FYSIO-DANMARK så medlemmer af Roskilde TRI kan spinne tirsdag og fredag hos FysioDK på Københavnsvej.
 
Bestyrelsen har valgt at støtte denne aktivitet økonomisk så medlemmer får noget igen for deres kontigent. En spinningsæson fra oktober til marts med spinning 2 gange om ugen tilbydes til den fordelagtige pris á 300 kr.
 
Tilbudet gælder for medlemmer af Roskilde Tri og der kræves fuldt medlemskab i hele perioden. Tider for spinning fremgår af det udsendte nyhedsbrev. Om tirsdagen er Christian Rønne/Morten Almstrup instruktør og om fredagen er Mikkel Justesen instruktør. 

Tilbudet gælder medlemmer af Roskilde Tri og man skal være betalende medlem i hele perioden (1. oktober til 30. marts). Tilmelding og betalingen sker via klubbens hjemmeside under menuen Event. Der er 50 pladser. Er man både medlem i Roskilde TRI og FysioDK skal man ikke betale for spinning. OBS – tilmelding til spinning giver også adgang til styrketræning i samme tidsrum som spinning  – men ikke på andre tidspunkter, dette kræver individuel tilmelding hos FysioDK.