Tak for din interesse for Roskilde TRI
 
Roskilde TRI er en klub for dig som gerne vil triatlon-sporten. Her er mulighed for træningsfællesskab og kvalificeret råd og vejledning for at du kan nå dine mål. 
 
Udover det træningsmæssige aspekt forsøger Roskilde TRI også, at fokusere på det sociale element. Ud over træningen afholdes der fra tid til anden sociale arrangementer såsom fællesmiddag efter spinning, nytårsløb og foredrag.  
 
Roskilde TRI optager nye medlemmer løbende.
  
Hvordan kommer du i gang og bliver medlem ?
 
Du er velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen for at høre nærmere - se under menupunktet BESTYRELSE. Her finder du navne, telefonnumre og mail-adresser.
 
Du kan oprette medlemskab direkte her på hjemmesiden. Under menuen TILMELDING kan du vælge medlemsskab. Herefter skal du følge vejledningen og så er du godt på vej. Medlemskontingentet er kr. 1.350,- for en sæson for en voksen, mens det er gratis for unge under 18 år.
 
Som medlem af Roskilde TRI får du mulighed for cykeltræning, løbetræning og svømning. Medlemsskabet giver mulighed for deltagelse til udvalgte stævner til en favorabel pris. Det giver også gratis adgang til klubaftener med interessante foredrag. Medlemsskabet giver også mulighed for spinning/cykeltræningsevents i vinterhalvåret til gode priser. Samt ikke mindst et godt træningsfællesskab hvor der er plads alle lige fra nybegynderen til superatleten.
  
Under menuen TRÆNING & TRÆNERE kan du læse yderligere om træningen i Roskilde TRI.
 
Vel mødt og velkommen
 
 
Venlig hilsen
Roskilde TRI