Svømmetræning

For sæsonen 2023 foregår svømningen om mandagen i Roskilde Badet og om torsdagen og lørdagen i Maglegårdsbadet. Der er nogle få aflysninger og ændringer af tidspunktet på grund af andre aktiviteter i svømmehallen. Se kalender og hold øje med Facebook.
  • Mandag kl. 18.30 - 20.30 - Roskilde badet (25m bassin)
  • Torsdag kl. 19.00 - 20.30 -Roskilde badet (25m bassin)
  • Lørdag kl. 14.00 - 16.00 - Maglegårdsbadet
Open Water

I de måneder hvor vandtemperaturen ellers tillader det (primo maj - ultimo oktober), svømmer klubben i Roskilde Fjord fra Veddelev havn. Dette sker i regi af Cool Kona, hver søndag kl. 7.00/8.00. Alle (også ikke-medlemmer) kan deltage uden ekstra betaling. Som regel er der også en lille fast skare som svømmer kl. 6.00 i hverdagene.
Der tilbydes ikke specifik OpenWater træning, men hvis du medbringer kaffe og en "festival-stol" til at sidde på til efter svømningen, kan det hænde, at nogle af de garvede OW-svømmere øser ud med tips og tricks til dem som nu spørger efter det på dagen. Alt svømning sker på eget ansvar. For at vi kan passe bedre på hinanden og for din egen sikkerhed, opfordrer vi på det kraftigste at svømme med farvede badehætter og havtaske.
Følg med på facebook siden Cool Kona, hvor der jævnligt er opslag med spørgsmål/tilbud om svømning på andre tidspunkter end søndag morgen.