Cykeltræning foregår på tirsdage kl. 17.30 og søndage kl. 9.00, i perioden 1. april til 1. september. 

Der holdes sommerferie i juli måned, hvor medlemmerne selv kan arrangere nogle træningsture via vores FB-gruppe.

Vi mødes hos Tempo Cykler, Ringstedvej 11, 4000 Roskilde

Tirsdagstræningen er kl. 17.30: Mød gerne 5 min før, så alle kan få dagens instrukser

Der vil være to hold, det ene har fokus på intervaller og det andet på det sociale. 

Intervalholdet: 

Vi kører ud til en rundstrækning, ca. 10-15 km væk fra Roskilde. Rundstrækningen vil være forskellige steder fra gang til gang og med en varierende distance på mellem 3-10 km. 

Vi følges ad ud til starten på rundstrækningen. Det er selve opvarmningen og her er hastighed ikke vigtigt. Er vi mange laver vi måske 2 grupper og mødes ved rundstrækningen

Der vil være et oplæg fra træneren, til hvilke intervaller der skal arbejdes med for dem der ikke har en træner. Dem der har en træner og et program de skal følge, er også velkommen og kan lave de intervaller de har på deres program, på den rundstrækning vi kører ud til.

Vi træner op til maks. en time på rundstrækningen, inden vi ruller tilbage til Roskilde igen. Hvis der er nogle der ikke skal træne en time på rundstrækningen, kan man vælge at køre hjem i små grupper som man bliver færdig. Fortæl lige træneren hvis man vælger at gøre det, så der er styr på vi får alle med hjem 

Vi vil være tilbage hos Tempo, senest 19.30

Følg vores FB-gruppe for at se hvad vi træner om tirsdagen

Turholdet:

Vi kører en tur, hvor det er det sociale der er i fokus og er retur til Tempo Cykler senest 19.30. Hvis der er stemning for det på holdet kan vi godt køre ud til rundstrækningen, hvor det andet hold træner og køre en omgang inden vi køre retur, men vi kan også vælge at køre vores egen rute.

Søndagstræningen kl. 9.00:

Om søndagen er der som om tirsdagen som udgangspunkt 2 hold. Det ene hold kører langt, med mulighed for kaffestop, hvis tiden tillader det og det andet kører kort, med kaffe stop.

Det er som udgangspunkt social træning for begge hold men det lange hold vil undervejs, have indlagt noget fokusarbejde.

Den lange tur

Turen vil være planlagt således at vi kommer tæt på Roskilde efter ca. 60-70 km, så dem der vil køre op til 80 km, kan køre hjem derfra. Dem der vil køre længere, kan så fortsætter og dem planlagte tur, vil være omkring. 100-120 km.