Tak for din interesse for Roskilde TRI
 
Roskilde TRI er en klub for dig som gerne vil triathlon-sporten. Her er mulighed for træningsfællesskab og kvalificeret råd og vejledning for at du kan nå dine mål. 
 
Udover det træningsmæssige aspekst forsøger Roskilde TRI også, at fokusere på det sociale element. Ud over træningen afholdes der fra tid til anden sociale arrangementer som middag efter spinning, nytårsløb og foredrag.  
 
Roskilde TRI optager nye medlemmer løbende.
 
 
Hvordan kommer du i gang og bliver medlem ?
 
Du er velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen for at høre nærmere - se under menupunktet Bestyrelse. Her finder du navne, telefonnumre og mail-adresser.
 
Du kan oprette medlemskab direkte her på hjemmesiden. Under menuen BLIV MEDLEM kommer du til en vejledning og en formular som du skal udfylde med navn, adresse m.fl. Sidst skal du klikke på Opret profil og så er du godt på vej. Betalingen finder du i den øverste menu og det menupunkt som hedder Træning og trænere. Her vælges Tilmelding - klik på beløbet for at udføre selve betalingen. Medlemskontigentet er på 1.250 kr. for en sæson
 
Som Roskilde TRI medlem får du mulighed for cykeltræning, løbetræning og svømning. Medlemsskabet giver mulighed for deltagelse til udvalgte stævner til en favorabel pris. Det giver også gratis adgang til klubaftener med interessante foredrag. Og medlemsskabet giver også mulighed for svømning og spinning i vinterhalvåret til gode priser.
  
Under menuen Træningsoversigt kan man læse yderligere om træning i Roskilde TRI.
 
Vel mødt og vilkommen
 
 
Venlig hilsen
Roskilde TRI