Svømmetræning

For sæsonen 2019 foregår svømningen om lørdagen og torsdagen i Maglegårdsbadet og om mandagen i Fløng Svømmehal.
 
Roskilde TRI svømmer 
 
  • Lørdag kl. 13.00 - 15.00 - alle baner. Med Martin Rueholm på kanten som træner. Der er nogle få aflysninger og ændringer af tidspunktet på grund af andre aktiviteter i svømmehallen. Se kalender og hold øje med Facebook
  • Torsdag kl. 20.00 - 22.00 - 3 baner. Martin Rueholm er på kanten i lige uger med program. I ulige uger er det svøm selv uden program og svømmetræner.
  • Mandag kl. 20.00-22.00 i Fløng Svømmehal (i samarbejde med Reerslev Idrætsforening, indtil videre med livredder og hvor Martin Rueholm også står på kanten som træner) Fra slut april flyttes træningen til 19-21 
Deltagelse i svømning kræver fuldt medlemskab i Roskilde TRI for hele sæsonen. Kontingent dækker svømning for sæsonen frem til sommeren 2018. 
 
Open Water

I de måneder hvor vandtemperaturen ellers tillader det, svømmer klubben i Roskilde Fjord. Træningen består af alt fra distancetræning, fartlege, teknik til åbenvandøvelser. Open water sæsonen starter omkring 1. maj alt efter vandets temperatur.
Alt træning sker på eget ansvar. For at vi kan passe bedre på hinanden og for din egen sikkerhed, opfordrer vi på det kraftigste at svømme med farvede badehætter og havtaske.
 
Det er også muligt at deltage i Cool Kona som er et træningsfællesskab for open water svømning. Der svømmes hver søndag i sommerhalvåret fra Veddelev havn. Se også Cool Kona på Facebook. 

Hvis man har lyst til at cykle/løbe før eller efter, er der mulighed for interne aftaler.