Svømmetræning

For sæsonen 2019 foregår svømningen om lørdagen og torsdagen i Maglegårdsbadet og om mandagen i Fløng Svømmehal.
 
Roskilde TRI svømmer 
 
  • Lørdag kl. 13.00 - 15.00 - alle baner. Med Ellen Jørgensen på kanten som træner. Der er nogle få aflysninger og ændringer af tidspunktet på grund af andre aktiviteter i svømmehallen. Se kalender og hold øje med Facebook
  • Torsdag kl. 20.00 - 22.00 - 3 baner. Ellen Jørgensen er på kanten i lige uger med program. I ulige uger er det svøm selv uden program og svømmetræner.
  • Mandag kl. 20.00-22.00 i Fløng Svømmehal (i samarbejde med Reerslev Idrætsforening) Eline Andersen er på kanten som træner. Fra slut april flyttes træningen til 19-21 
Deltagelse i svømning kræver fuldt medlemskab i Roskilde TRI for hele sæsonen. Kontingent dækker svømning for sæsonen frem til sommeren 2019. - Svømning mandag kræver at man er tilmeldt holdet i Reerslev Idrætsforening.  
 
Open Water

I de måneder hvor vandtemperaturen ellers tillader det (Ca. 1. maj - 30 september), svømmer klubben i Roskilde Fjord. Dette sker i regi af Cool Kona, hver søndag kl. 8.00. Alle (også ikke-medlemmer) kan deltage uden ekstra betaling.
Der tilbydes ikke specifik OpenWater træning, men det hænder (ret ofte) at Eline Andersen øser ud med tips og tricks til dem som nu ønsker det. Der vil blive orienteret om dette på selve dagen.
Alt svømning sker på eget ansvar. For at vi kan passe bedre på hinanden og for din egen sikkerhed, opfordrer vi på det kraftigste at svømme med farvede badehætter og havtaske.
Svømningen sker fra Veddelev havn.
Følg med på facebook siden Cool Kona, hvor der jævnligt er opslag med spørgsmål/tilbud om svømning på andre tidspunkter end søndag morgen.